Logo

Beste ,

Ik wil je graag uitnodigen om mij te vergezellen op het Fusion Freedom Festival!

Wanneer? Zondag 18 september, vanaf 12h00 op het bruisende domein Hengelhoef te Houthalen.

Het Fusion Freedom Festival staat bekend als de grootste Belgische bijeenkomst van ‘Free Spirits’, en persoonlijk denk ik dat het het beste vrijheidsevenement van het hele jaar is. 

Waarom? In een tijd waar ‘apartheid’ regeert werd Fusion in het leven geroepen (anno 2021), om mensen en burgerbewegingen met elkaar te verbinden zonder enige vorm van uitsluiting. Al deze groeperingen en mensen hebben één gezamenlijk doel: ‘Zij willen een wereld waar de UVRM (Universele Verklaring van de Rechten van de Mens) worden nageleefd en waar verbinding, wederzijds respect, liefde en samenwerking op de eerste plaats staan.’

18 september 2022, deze dag staat in het teken van verbinding!

Kom kennismaken met mensen, die elk met hun eigen unieke inbreng, SAMEN een mooie vrije en rechtvaardige toekomst wensen te bewerkstelligen. 

Ook wij zullen van de partij zijn en we laten je graag zien hoe meer democratie de voorwaarde is om je doelen te kunnen bereiken.

Het Fusion Freedom Festival is een GRATIS festival voor jong en oud met workshops en animatie die je kan beleven met rustige achtergrondmuziek.
Klik hier om te zien wat er allemaal te beleven valt.                                      

Verenigen is de boodschap! We kijken alvast uit naar jullie aanwezigheid :-)

Met democratische groet,

Fabrice Hamel, coördinator

 
 

 

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Ondernemingsnr.: 0456119338

IBAN: BE23 5230 8007 5191


facebooktwitter

Tip: voeg ons adres welkom@meerdemocratie.be toe aan uw adressenboek in uw emailprogramma. Dan belanden onze emails niet in uw spambox.

Klik hier om u af te melden van alle nieuwsbrieven

U kunt zich ook uitschrijven via een mailtje naar welkom@meerdemocratie.be