Logo

Beste ,

Beste democratiestrijder,

"Hoe democratisch zijn verkiezingen?" Dat is een vraag die velen zich terecht stellen. Maar wat is een beter model, en vooral, hoe krijgen we dat?

Op ons volgende webinar stelt gastspreker Rupert Mergan, initiatiefnemer van 'De machteloze democratie' , een minder bekend alternatief voor.

Dit werd al besproken in het boek "Tegen Verkiezingen" van David Van Reybrouck en is gebaseerd op hoe de democratie echt werkte in het oude Athene. 

De presentatie zelf duurt ongeveer 30 minuten, daarna is er ruim tijd voor vragen.

We krijgen dikwijls de opmerking: "allemaal goed en wel, maar hoe krijgen we nu concreet een betere democratie?" Daarom is het tweede deel van dit webinar gewijd aan een concreet initiatief om een betere democratie af te dwingen.

Wil je graag een antwoord krijgen op de vraag 'Hoe maken we nu concreet werk van een betere democratie?', schrijf je dan vandaag nog in voor het webinar.

Om iedereen de kans te bieden om deel te nemen, zijn er 2 tijdstippen voorzien voor dit webinar: donderdag 04 mei om 20h30 en maandag 15 mei om 19h30.

Schrijf je hier in, voor het webinar op donderdag 04 mei. We starten stipt om 20h30.

Directe democratie moet er dringend komen!

Met democratische groet,

Fabrice Hamel, coördinator

 
 

 

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Ondernemingsnr.: 0456119338

IBAN: BE23 5230 8007 5191


facebooktwitter

Tip: voeg ons adres welkom@meerdemocratie.be toe aan uw adressenboek in uw emailprogramma. Dan belanden onze emails niet in uw spambox.

Klik hier om u af te melden van alle nieuwsbrieven

U kunt zich ook uitschrijven via een mailtje naar welkom@meerdemocratie.be