Logo

Beste ,

Beste democratiestrijder,

We hopen dat deze boodschap jullie allen goed bereikt. We willen graag enkele belangrijke updates met jullie delen en jullie betrekken bij de opwindende ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Allereerst willen we onze oprechte waardering uitspreken voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid. Jullie maken werkelijk het verschil in onze samenleving en we zijn dankbaar voor jullie inzet.

Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het realiseren van onze belangrijke campagnes.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we de afgelopen tijd hard hebben gewerkt aan het versterken van onze campagnes en het vergroten van de directe betrokkenheid van jongeren bij de democratie. We geloven sterk in de kracht van jonge stemmen en willen ervoor zorgen dat zij actief en rechtstreeks kunnen deelnemen aan het vormgeven van de toekomst van ons land.

Laten we samen bouwen aan een inclusieve democratie voor jongeren! 

Om deze visie te verwezenlijken, hebben we een nieuwe campagne opgezet die specifiek gericht is op het direct betrekken van jongeren bij de democratie. We willen onder andere bijeenkomsten organiseren waar jongeren hun ideeën kunnen delen maar ook ludieke acties opzetten, om de aandacht te vestigen op het belang van rechtstreekse jongerenparticipatie, behoort tot onze ambitie.

Om deze campagne te laten slagen, hebben we jullie hulp nodig. We streven ernaar voldoende fondsen in te zamelen om de benodigde bijeenkomsten en activiteiten te financieren. 

We geloven dat het essentieel is om jongeren rechtstreeks te betrekken bij de democratie en willen daarom alles in werk stellen om deze campagne te laten slagen. We hopen dan ook dat jullie ons massaal willen steunen bij deze geldinzamelingsactie.

Je kunt doneren via Koning Boudewijnstichting Fonds 'Vrienden van Meer Democratie'. Je krijgt een fiscaal attest voor giften, vanaf 40 euro per jaar.

Alvast bedankt voor jullie steun, 

Met democratische groet,  

 

De democratie van morgen begint alvast vandaag, bij onze jongeren!

Met democratische groet,

Fabrice Hamel, coördinator

 
 

 

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Ondernemingsnr.: 0456119338

IBAN: BE23 5230 8007 5191


facebooktwitter

Tip: voeg ons adres welkom@meerdemocratie.be toe aan uw adressenboek in uw emailprogramma. Dan belanden onze emails niet in uw spambox.

Klik hier om u af te melden van alle nieuwsbrieven

U kunt zich ook uitschrijven via een mailtje naar welkom@meerdemocratie.be