Onze reis in 2023

Geschreven door Fabrice Hamel op 31-05-2024
Het afgelopen jaar heeft Meer Democratie VZW zich opnieuw met volle overgave ingezet voor een rechtvaardigere samenleving, waarbij we aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt en meer veranderingen hebben doorgevoerd dan ooit tevoren. 

 

Met gepassioneerde inzet en onvermoeibare toewijding hebben we mensen geïnspireerd en gemotiveerd om actie te ondernemen voor een betere wereld. 

We zijn er dan ook trots op dat onze projecten, of dat nu lokale initiatieven of nationale campagnes waren, bijgedragen hebben aan concrete veranderingen en dat we een positieve invloed hebben gehad op het collectief bewustzijn rond democratie. Zo gingen we het afgelopen jaar in overleg met burgers en politici om te kijken hoe we referenda konden verankeren in het Belgische systeem, organiseerden we tal van inspirerende lezingen met Belgische en buitenlandse experts, zetten we de eerste stappen in de organisatie van een groot proefreferendum en spanden we ons in voor een verbetering van het petitierecht. 

Een woordje van dank is dan ook op zijn plaats. Zonder de onvermoeibare inzet van onze medewerkers, vrijwilligers en jobstudenten hadden we dit alles nooit kunnen bereiken. Hun toewijding en enthousiasme maakten ons werk mogelijk en hielpen ons streven naar een rechtvaardigere samenleving. Ook jij enorm dank, trouwe volger en democratiestrijder. Zonder jouw steun - of die nu financieel, moreel of intellectueel was - hadden we onze ambitieuze projecten nooit tot uitvoering kunnen brengen. 

Nu nodigen we je graag uit om onze reis te ontdekken, onze impact te ervaren en onze successen te vieren door ons jaarverslag te lezen. Overtuigd van onze missie? Overweeg dan zeker om ons te steunen door een donatie te doen. Jouw bijdrage stelt ons in staat om ons werk voort te zetten en om nog meer mensen te bereiken. Elk bedrag, groot of klein, is van onschatbare waarde en wordt zeer gewaardeerd.

Bedankt voor je steun en betrokkenheid!

Contact

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
B-3010 Kessel-lo
Ondernemingsnr. 0456.119.338

welkom@meerdemocratie.be
+32 456 37 23 82 (Brigitte George)

Bankrekening

IBAN: BE23 5230 8007 5191
BIC: TRIOBEBB

Privacybeleid en voorwaarden