Geef de sleutels van de stad aan de burgers terug.

 Registration is closed for this event
Aan het woord is Maarten Kersten, fractieleider van de ‘partij Sleutelstad’. De twee grote sleutels op het wapenschild van Leiden worden meestal geïnterpreteerd als die van het Paradijs, want patroonheilige van de stad is Sint Pieter.

 

Geef de sleutels van de stad aan de burgers terug.

 Aan het woord is Maarten Kersten, fractieleider van de ‘partij Sleutelstad’. De twee grote sleutels op het wapenschild van Leiden worden meestal geïnterpreteerd als die van het Paradijs, want patroonheilige van de stad is Sint Pieter. ‘Partij Sleutelstad’, in de volksmond ‘de referendumpartij’ voegt hier een democratische connotatie aan toe onder het motto “geef de sleutels van de stad aan de burgers terug”.

Maarten is een ervaringsdeskundige en bovendien een boeiend en innemend spreker. Hij zal zijn ervaringen met ons delen van zo een direct-democratisch initiatief binnen de setting van een klassieke gemeenteraad.
Altijd leerrijk te horen hoe het een en ander daar in zijn werk gaat, de samenwerking en de tegenkantingen, de specifieke regelingen, de trofeeën van de partij, de meerwaarde voor Leiden enz. En natuurlijk de waardevolle conclusies die wij er zelf zullen uit trekken.
Bespaar hem zeker jullie vragen niet.

Dus schrijf in op het zoom webinar met Maarten Kersten op maandag 30 november van 19u30 tot 21u30. 

Uw welkomstteam Guido, Marc, Mariana, Bert, Eric, Dirk, Marie-Claire.

When
November 30th, 2020 from  7:30 PM to  9:30 PM
Location
Online
Belgium

Contact

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
B-3010 Kessel-lo
Ondernemingsnr. 0456.119.338

welkom@meerdemocratie.be
+32 456 37 23 82 (Brigitte George)

Bankrekening

IBAN: BE23 5230 8007 5191
BIC: TRIOBEBB

Privacybeleid en voorwaarden