Opstart Burger Referendum

 Registration is closed for this event
De vereniging Meer Democratie start een nieuw en groots project! Veel burgers zijn hopeloos gefrustreerd omdat ze niet gehoord worden. Ze zien dat het verkeerd loopt in hun samenleving (denk maar aan de hoge energiefacturen) en ze  kunnen, ja, mogen er niets aan verhelpen. Meer Democratie wil niet alleen het woord, maar ook het beslissingsrecht daadwerkelijk aan de mensen geven.

 

Net daarom gaat Meer Democratie burgerreferenda opstarten. Al doende zullen de mensen kunnen ervaren hoe referenda een oplossing kunnen bieden voor de huidige maatschappelijke problemen. En alzo empoweren we de burgers en zullen ze zien hoe ze de samenleving van onderuit vorm kunnen geven om uit de huidige moeilijkheden te treden. 

Wegens groot succes wordt het webinar 'Opstart Burger Referendum' herhaald op woensdag 07 december. Maar we gaan ook al een stapje verder!

Ditmaal hebben we mensen uitgenodigd die op dit eigenste moment referenda aan het voeren zijn. We gaan dus in gesprek met mensen dewelke reeds ervaring hebben opgebouwd met het opzetten van referenda. En er wordt voldoende ruimte voorzien voor vraag en antwoord. Met andere woorden concreter als dit gaat het echt niet gaan ;-)


Wil je meer weten over ons baanbrekend direct-democratisch project, schrijf je dan nu in op ons webinar van woensdag 7 December: we starten stipt om 19u30.
Een wettelijk referendum moet uiteindelijk bindend en op initiatief van de burgers zijn!

When
December 7th, 2022 7:30 PM
Location
Online
Belgium

Contact

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
B-3010 Kessel-lo
Ondernemingsnr. 0456.119.338

welkom@meerdemocratie.be
+32 456 37 23 82 (Brigitte George)

Bankrekening

IBAN: BE23 5230 8007 5191
BIC: TRIOBEBB

Privacybeleid en voorwaarden