Hoe deelnemen aan ons project Grondwetswijziging?

We zijn verheugd dat je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan ons inspirerende project. Samen kunnen we tastbare veranderingen teweegbrengen.

Volg de onderstaande stappen om vandaag het verschil te maken dat de wereld nodig heeft:

  1. Verken hieronder de mogelijkheden: Neem de tijd om de diverse acties te verkennen en ontdek waar jouw interesses en passies samenvallen met onze doelen. Door op de afbeeldingen te klikken kan je meer informatie vinden over de verschillende acties.
  2. Selecteer de actie(s) waar jij aan wil deelnemen: Laat je inspireren en selecteer de actie(s) die het beste bij jou past, door op de afbeelding te klikken. Bevestig jouw deelname door het formulier in te vullen.

Laat van je horen: teken de petitie!

Sluit je aan bij duizenden anderen en maak je stem hoorbaar! Met slechts één klik kan jouw handtekening een krachtige bijdrage leveren aan de beweging voor verandering. Teken nu de petitie en steun onze oproep tot grondwetswijziging.

Wil je nog meer doen? Deel deze petitie en moedig anderen aan hetzelfde te doen als jij – zowel door te tekenen als te delen. Iedereen heeft een netwerk, en door samen te werken kunnen we sneller het vereiste aantal handtekeningen bereiken. Jouw actie telt en brengt ons dichter bij het punt waarop we daadwerkelijk impact kunnen maken.

Laten we samen bouwen aan een betere toekomst en de verandering in gang zetten die we allemaal willen zien. Teken, deel, en maak deel uit van de beweging voor positieve verandering!

Onderteken de petitie hier

Grote Burgerbevraging:
Jouw mening is van onschatbare waarde, want elke stem telt. Doe mee aan onze grote burgerbevraging en laat jouw stem horen. Door actief deel te nemen, draag je bij aan het vormgeven van de toekomst van België.

Wil je een stapje verder gaan? Deel jouw deelname aan de burgerbevraging met anderen. Nodig vrienden, familie en collega's uit om zich ook uit te spreken. Samen creëren we een breder en sterker geluid, om de koers van ons land positief te beïnvloeden. Jouw deelname kan het verschil maken.

Laten we samen bouwen aan een democratie die gedragen wordt door de stem van iedere burger. Doe mee, deel en maak jouw mening waardevol voor ons allemaal.

Salon: uitwisseling en informatieavond

Ben jij gek op boeiende gesprekken en het delen van inspirerende ideeën? Dan is ons salon precies de plek waar jij en je vrienden moeten zijn! Duik met ons in een sfeer waar niet alleen bruisende conversaties plaatsvinden, maar waar we ook waardevolle inzichten delen over ons opwindende project voor grondwetswijziging.

In dit informele samenzijn kunnen nieuwe vriendschappen ontstaan en de kiem worden gelegd voor het succes van onze gezamenlijke inspanningen. Jouw inzet is cruciaal om onze projecten tot leven te brengen. Vergroot je netwerk, deel jouw gedachten en ontdek meer over ons gezamenlijke doel. Samen kunnen we een impact hebben en bouwen aan een toekomst die we samen vormgeven.

Organiseer je eigen Salon en nodig je vrienden uit voor een gezellige avond waar sociale interactie hand in hand gaat met een waardevolle uitwisseling van informatie.

Doe mee en draag bij aan positieve verandering! 

Wil je je eigen Salon organiseren? Vul dan nu het formulier hieronder in en ontvang alle benodigde informatie rechtstreeks in je inbox.

Samen kunnen we een verschil maken! Bedankt voor je interesse en betrokkenheid.

Wil je directe invloed uitoefenen? Neem dan contact op met leiders.

Heb je ooit de behoefte gevoeld om directe invloed uit te oefenen op kwesties die er echt toe doen? Nu is het moment om actie te ondernemen.

Laat jouw stem niet ongehoord blijven! Het is tijd om actie te ondernemen en politieke leiders te benaderen. Jouw betrokkenheid is essentieel voor het vormgeven van een toekomst waarin iedereen gehoord wordt.

Laten we samenwerken en de kracht van individuele stemmen bundelen om gezamenlijk een verschil te maken. Neem vandaag nog contact op met leiders en maak deel uit van de beweging die de koers van de toekomst bepaalt.

Klaar om actie te ondernemen? Vul het onderstaande formulier in en ontvang alle benodigde informatie om aan de slag te gaan.

Bedankt voor je interesse en betrokkenheid bij het vormgeven van een betere toekomst voor ons allemaal.

Samen kunnen we de wereld veranderen!

Werk samen in jouw buurt: verspreid de kracht van samenwerking!

In jouw buurt liggen geweldige mogelijkheden om samen te werken en bruggen te bouwen. Het begint allemaal met een eenvoudige stap: spreek iemand aan en deel onze visie op de essentiële grondwetswijziging.

Elke ontmoeting kan het begin zijn van iets groots. Daarom moedigen we je aan om niet alleen contact te maken met buurtgenoten, maar ook om samenwerkingen te verkennen. Jouw gesprekken en verbindingen zijn als zaadjes die de basis leggen voor een bloeiende gemeenschap.

Stel je voor dat elke persoon in jouw buurt slechts 10 anderen aanspreekt, en die op hun beurt ook weer 10 mensen bereiken. Op die manier verspreidt zich de kracht van informatie en betrokkenheid zich als een golf door de gemeenschap. Laten we samen bouwen aan een netwerk van betrokken burgers die gezamenlijk de boodschap verspreiden en het vuur van positieve verandering aanwakkeren.

Spreek buurtgenoten aan, deel jouw passie en laten we samen de kracht van samenwerking inzetten om de beweging voor grondwetswijziging te laten floreren in onze buurt en ver daarbuiten.

Jouw rol is essentieel, en met jouw inzet maken we samen het verschil. Doe mee en draag bij aan positieve verandering!

Ben je klaar om deel te nemen aan onze buurt samenwerking? Vul dan nu het formulier hieronder in en ontvang alle benodigde informatie rechtstreeks in je inbox.

Laten we samen bouwen aan een bloeiende gemeenschap! Bedankt voor je interesse en betrokkenheid.

Word evenementorganisator: breng positieve verandering teweeg!

Voel je de roep om een verschil te maken? Dit is jouw kans om actief bij te dragen aan positieve verandering. Waarom zou je niet samen met ons een evenement organiseren?

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan? Leer de kunst van het organiseren en geef vorm aan een bijeenkomst die niet alleen jouw passie weerspiegelt, maar ook ruimte biedt voor betrokkenheid bij ons gezamenlijke doel: de grondwetswijziging.

Samen kunnen we een golf van positieve energie creëren met evenementen die mensen verbinden en informeren. Jouw rol als organisator is van onschatbare waarde en essentieel voor het verspreiden van bewustwording over ons project.

Laten we samen een reeks evenementen opbouwen die de kracht van gemeenschap en verandering omarmen. Organiseer jouw eigen evenement, deel jouw enthousiasme en maak deel uit van de beweging die de toekomst vormgeeft.

Ben je klaar om actie te ondernemen? Vul dan nu het formulier hieronder in en ontvang alle benodigde informatie rechtstreeks in je inbox. Samen kunnen we bouwen aan een bloeiende gemeenschap en een toekomst vol positieve verandering.

Bedankt voor je interesse en betrokkenheid bij het vormgeven van een betere wereld voor ons allemaal!

Contact

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
B-3010 Kessel-lo
Ondernemingsnr. 0456.119.338

welkom@meerdemocratie.be
+32 456 37 23 82 (Brigitte George)

Bankrekening

IBAN: BE23 5230 8007 5191
BIC: TRIOBEBB

Privacybeleid en voorwaarden