Webinar, Is Zwitserland wel een democratisch paradijs ?

Webinar, woensdag 12 april om 19h30. Het is belangrijk dat het volk zich bewust is van in wat voor een systeem men wil leven. Dat velen het beu zijn is overal merkbaar, maar er gebeurd niks omdat de burger onmetelijke obstakels moet overwinnen om gehoord te worden. Na tal van theoretische uiteenzettingen vonden we dat het hoogtijd is voor getuigenissen uit het praktijkveld. In dit webinar is Willy Adriaens onze gastspreker. Willy heeft in Zwitserland gewoond en hij zal op een zeer praktische manier zijn ervaringen delen en de verschillen tussen België en Zwitserland toelichten.

Dat het niet de goede kant op gaat met onze democratie is duidelijk! Als je ons al een tijdje volgt dan weet je dat wij zeer enthousiast zijn over Directe democratie en wij zien Zwitserland hierin als een rolmodel. Maar je moet ons woord niet als waarheid aannemen .
Na tal van theoretische uiteenzettingen vonden we dat het hoogtijd is voor getuigenissen uit het praktijkveld. In dit webinar is Willy Adriaens onze gastspreker. Willy heeft in Zwitserland gewoond en hij zal op een zeer praktische manier zijn ervaringen delen en de verschillen tussen België en Zwitserland toelichten.

De burger is het centrum van de democratie!

privacybeleid http://www.meerdemocratie.be/privacy-verklaring-meer-democratie
12-04-2023

Contact

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
B-3010 Kessel-lo
Ondernemingsnr. 0456.119.338

welkom@meerdemocratie.be
+32 456 37 23 82 (Brigitte George)

Bankrekening

IBAN: BE23 5230 8007 5191
BIC: TRIOBEBB

Privacybeleid en voorwaarden