Start nu uw eigen petitie! | Meer Democratie

Start nu uw eigen petitie!

Zoekt u een tool om uw eigen online petitie te starten? Daarvoor heeft Meer Democratie een speciaal petitieplatform opgericht.

Gratis een professionele petitie

Op www.petitie.be kunt u gratis uw eigen professionele petitie lanceren of ondertekenen. U vindt er tips en tools om uw petitie te verspreiden via zowel de sociale als de reguliere media. Om u als petitionaris te helpen bij een goede formulering van uw petitie worden alle petities gemodereerd.

Ga nu naar Petitie.be en start nu uw eigen petitie

De voordelen van Petitie.be

In tegenstelling tot andere petitiewebsites is Petitie.be een neutrale facilitator (we staan open voor alle onderwerpen en politieke richtingen) en hebben we geen verdienmodel (het gebruik is gratis en we plaatsen geen advertenties). Om die reden is Petitie.be snel uitgegroeid tot het leidende petitieplatform in Vlaanderen.

Petitie.be wordt gefinancierd via particuliere donaties en draait grotendeels op vrijwilligers. Doe ook een donatie om Petitie.be in de lucht te houden!

Vrijwilliger gezocht

Na vele jaren trouwe dienst van onze huidige vrijwillige moderator, zoeken we een nieuwe vrijwilliger die voor langere tijd de moderatie van Petitie.be op zich wil nemen. Bekijk hier de vacature.